NV-Holders Skandinavien lukker desværre. Hvis du har lyst til at overtage butikken så send os en mail på info@nv-holders.dk

Sådan stryger du din skjorte til perfektion

Svaret på, hvordan du stryger din skjorte perfekt, er essentielt for dig, som hyppigt går i skjorte eller bare gerne vil have en skjorte, der ikke krøller, når du skal gøre lidt mere ud af påklædningen.

Når det kommer til strygningen af ens skjorte, er det bestemt ikke ligegyldigt hvordan man gør det. Der kan let opstå folder de forkerte steder og kraven kan f.eks. få en forkert facon, hvis den ikke stryges på den rette måde. Undgå alle de typiske fejl og læs med i guiden herunder, der forklarer hvordan man trin-for-trin stryger sin herreskjorte på den nemmeste måde med det bedste resultat.

#1 Sørg for at skjorten er fugtig

Hvis man fugter skjorten en smule, før man giver sig til at stryge den, vil processen være meget nemmere og resultatet derved også bedre. Dette kan enten gøres ved, at man fugter skjorten let med en spray flaske, måske har du en indbygget ”spray” i strygejernet, eller at man helt simpelt bare tager skjorten ud af tørretumbleren før den er fuldkommen tør.

#2 Stryg kraven med lette pres

Noget af det som flest finder sværest at stryge, er skjortens krave. Det anbefales, at man folder kraven ud og fjerner eventuelle kravenåle, før at man begynder at stryge den. Derefter stryger man undersiden af kraven med lette pres fra den ene side til den anden. Når det er gjort, kan man vende skjorten om og gentage de samme trin på ydersiden af kraven.

#3 Stryg manchetterne  

Manchetterne stryges lettest, hvis man knapper dem op først og folder dem ud.

Dernæst lægger man den ene manchet fladt på strygebrættet, hvor man først stryger indersiden og dernæst ydersiden. Det er vigtigt at man fokuserer på at stryge alle rynker og ujævnheder på manchetten ud mod kanten.

Et godt råd er aldrig at stryge direkte ovenpå knapperne, men at man derimod forsigtigt stryger uden omkring dem. Processen gentages med den anden manchet.

#4 Stryg skjortens forside

Når det kommer til strygningen af skjortens forside, er det ideelt at starte med den side, der har knapper. Ligesom med manchetterne er det her en super god idé at være opmærksom på ikke at stryge ovenpå knapperne, men derimod at arbejde sig forsigtigt udenom dem.

Efter at man er færdig med at stryge knappeområdet, bevæger man sig op mod skulderområdet. Derfra arbejder man sig nedad med strygejernet. Når dette er gjort, kan man gøre det samme med den anden side.   

#5 Stryg skjortens bagside

Skjortens bagside stryges ved, at man starter fra skulderområdet og derefter arbejder sig nedad. Hvis skjortens bagside har en indbygget fold øverst, altså det man også kalder for en ”center box pleat”, er det en god idé at bruge lidt ekstra tid på at stryge den. I så fald vil bagsiden nemlig kræve lidt mere opmærksomhed end ellers.

#6 Stryg ærmerne

Det sidste trin omhandler, hvordan man stryger ærmerne på skjorten og dette gøres ved, at ærmet lægges fladt ned og foldes ved sømmet, eller en eventuel fold som stadig kan ses fra tidligere strygning. Man starter fra toppen af ærmet, altså der hvor ærmet er påsyet skjorten, og arbejder sig ned mod manchetten. Når dette er gjort, kan man fortsætte med at stryge den anden side af ærmet og gentage processen på det andet ærme.  

Problemer med at holde skjorten på plads og nede i bukserne?

Måske har du ikke kun svært ved at stryge din skjorte helt fri for folder, men måske har du også problemer med at holde den i bukserne? Her har vi også en løsning. Læs med her!

De fleste skjortebrugere vil formentlig kende til problemet med at holde skjorten nede i bukserne. Det kan hurtigt komme til at sjusket ud, hvis halvdelen af skjorten pludseligt stikker ud. Heldigvis har NV-holders den perfekte løsning, i form af en innovativ skjorteholder som ses nedenfor.

Skjorteholderen fås i farverne sort, navyblå og hvid til 297,- . Med denne smarte løsning slipper man for at bekymre sig om, hvorvidt ens skjorte bliver i bukserne - ligemeget om det er på arbejde, festen eller andet på dagsordenen.

Vi håber at ovenstående guide har været behjælpelig for dig, således at du nu ved hvordan man stryger sin skjorte til perfektion og hvordan man holder skjorten i bukserne gennem hele dagen.


Skriv en kommentar

translation missing: da.blogs.comments.moderated

DKK