NV-Holders Skandinavien lukker desværre. Hvis du har lyst til at overtage butikken så send os en mail på info@nv-holders.dk

Handelsbetingelser

Nedenstående vilkår er gældende fra November 2018. NV-Holders Danmark er ejet af den danske virksomhed Growthor Media IVS.

CVR: 38580191
Email: info@nv-holders.dk
Tlf: 28 71 37 17 (man - fre 11 - 14:30)
Adresse:
Att: Growthor Media IVS
Flæsketorvet 68, 1711 København V
Danmark

 

OPSUMMERING AF RETURPOLITIK

Returnering: Du kan returnere din ordre indenfor 31 dage. Du betaler som kunde for omkostninger til returnering af varerne til os. Du kan få hele købsbeløbet retur inkl. fragt, men fragtomkostningerne ved returnering betaler du selv. Efter informering og returnering har du 14 dage til at sende din vare retur. Se info omkring varens stand herunder.

Varens stand: Du kan prøve varen, på samme måde som du ville gøre i en fysisk butik. Du hæfter for en eventuel forringelse af varen. For at modtage varens fulde værdi retur, skal varen være i original stand og indpakning. Er varen ikke i original stand, kan du kun få en procentdel af varens værdi retur ud fra den handelsmæssige værdi. 

Pakken skal returneres til følgende adresse: 
Att: Noru ApS
Filmbyen 14D 2650 Hvidovre
Danmark

Vi modtager kun returer som sendes direkte til adressen.

PRISER

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle de oplyste priser er inklusiv moms. Virksomheden kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt.

 

UDSOLGTE VARER & UDGÅEDE VARER

Vi bestræber os på at kunne levere vores produkter til vores kunder i løbet af 5-7 arbejdsdage. NV-Holders Danmark tager dog forbehold for udsolgte og forsinkede varer.

 

LEVERING AF PRODUKTER

Vi pakker og sender alle vores ordrer inden for 24 timer efter, at vi har modtaget ordren.
De fleste af alle vores leverancer sendes med PostDanmark.


Forsendelse i Danmark:

Danske ordrer bør ankomme 5-7 hverdage efter de er blevet afsendt.

Sendes din pakke med Quickbrev bør du modtage den dagen efter, at vi har sendt din pakke afsted, men der kan gå op til 2 dage. 

Vi sender din pakke afsted samme dag, hvis du bestiller inden kl. 13:00


International forsendelse:
NV-Holders Danmark leverer til hele verden. Internationale ordrer bør ankomme 7-15 dage efter, at vi har sendt din ordre afsted.

Eventuel importtold, skatter eller gebyrer som kan forekomme, er kundens eget ansvar at betale. 

 

BETALING

Hos NV-Holders Danmark tilbyder vi vores kunder at handle via Quickpay, som understøtter korttyperne: Dankort, Visa, Mastercard, Paypal, Maestro, JCB og American Express

 

EJENDOMSFORBEHOLD

Alle varer forbliver Growthor Media IVS' ejendom, indtil betaling er lagt fuldt ud. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler kunden.

 

FORTRYDELSESRET OG REFUNDERING AF DINE PENGE

Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb, som regnes fra den dato hvor du modtager varerne. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen sendes tilbage i ubeskadiget stand og i originalemballagen. I forbindelse med en eventuel returnering dækker du udgiften til returporto. Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen af varerne.

Ved køb af tilbuds- eller lagervarer, er der ingen fortrydelsesret eller mulighed for at bytte til en anden vare.

REKLAMATION

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, hvilket vil sige, inden to måneder efter du har konstateret manglen. Ved berettiget reklamation betaler vi omkostningerne og bytter produktet.

 

PERSONOPLYSNINGER

Growthor Media IVS er ansvarlig for håndteringen af de personoplysninger, der oplyses af vores kunder. Vi behandler alle kundens personoplysninger strengt fortroligt. Oplysningerne opbevares i op til 5 år i henhold til lovgivningen. Vi følger persondataloven, hvilket betyder, at du til enhver tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig som kunde. Personlige oplysninger opbevares krypteret. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en e-mail til vores kundeservice (info@nv-holders.dk). Det er udelukkende personer, der er tilknyttet Growthor Media IVS, som har adgang til disse data (dine bestillinger og hvilke adresser, du kunne have bestilt varer til).

 

KUNDESERVICE 

Kom i kontakt med kundeservice ved at gå til ”Kontakt” i menuen i toppen. Kundeservice kan også hjælpe dig med at skræddersy en leveringsservice, som passer til dig. 
Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe med spørgsmål til vores produkter. Vi kan kontaktes via e-mail, som også er angivet nederst på denne side. 

 

LOVVALG OG VÆRNETING

Alle købsaftaler i denne webshop indgås på dansk og efter dansk lovgivning. Enhver tvist om køb via NV-Holders Danmark og om disse vilkår skal indbringes for byretten i København.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 3/1-2019

 

Leveringsgaranti - NV-Holders Danmark

Vi bestræber os på at levere din ordre inden for den lovede tid. Men hvis du skulle være uheldig, og din ordre bliver mere end 3 hverdage forsinket, får du et gavekort på 20% af ordrens værdi, dog max kr. 100,-. Leveringstiden for en ordre er leveringstiden for det produkt, det tager længst tid at skaffe, og beregnes fra den første hverdag, efter du har bestilt. Dette gælder alene for produkter med leveringstid på højest 10 hverdage. 

 


 

Eksempel:
En leveringstid på 5-7 hverdage betyder, at vi har lovet dig, at en ordre bestilt en onsdag er hos dig senest den følgende onsdag. Såfremt du ikke har modtaget pakken den efterfølgende mandag, udløser det et gavekort.

 


 

Det med småt

Hvornår har jeg ikke ret til et gavekort?

Når vi ikke kan skaffe din ordre
Det sker, at produkter som vi på forhånd forventer, vi kan levere, viser sig at være udsolgt eller mangler fra vores leverandører. Hvis vi ikke kan skaffe et givet produkt, fjerner vi den fra din ordre. Det gør vi, for at kunne sende resten af din ordre. Du vil i så fald få besked om dette på e-mail. Og vi vil ikke sende resten af ordren før det bliver accepteret af dig.
Hvis det er tilfældet, og vi i øvrigt sender resten af ordren til tiden, kompenserer vi ikke med et gavekort.  

Når du har tastet din adresse forkert
Det sker at vores kunder taster deres adresse forkert, så ordren ikke når frem. Hvis dette er tilfældet, kompenserer vi ikke med et gavekort.

Udland
Hvis du har valgt en leveringsadresse uden for Danmark (Eksklusiv Grønland og Færøerne), kan vi ikke kompensere med et gavekort.

Andet
Leveringstid må ikke være ukendt ved bestilling og skal være angivet med et fast antal hverdage.


Hvordan får jeg gavekortet?

Gavekortet vil blive sendt til dig på e-mail. Du skal dog selv henvende dig. Når vi tjekker om ordren er blevet forsinket, regner vi med at udbringning i Danmark foregår fra dag til dag. Gavekortene sendes på e-mail, når vi endeligt ved hvilke ordrer, der er blevet forsinket.


Hvad kan jeg bruge gavekortet til?

Gavekortet kan bruges til at købe varer på NV-Holders Danmark.
Gavekortet kan ikke bruges til at betale for den ordre som er blevet forsinket.

DKK