NV-Holders Skandinavien lukker desværre. Hvis du har lyst til at overtage butikken så send os en mail på info@nv-holders.dk

Leveringsgaranti

Leveringsgaranti - NV-Holders Danmark

 

Vi bestræber os på at levere din ordre inden for lovet tid. Men hvis du skulle være uheldig, og din ordre bliver mere end 3 hverdage forsinket, får du et gavekort på 20% af ordrens værdi, dog max kr. 100,-.
Leveringstiden for en ordre er leveringstiden for det produkt, der tager længst tid at skaffe, og beregnes fra den første hverdag, efter du bestiller. Dette gælder alene for produkter med leveringstid på højest 10 hverdage. 

 


 

Eksempel:
En leveringstid på 1-5 hverdage betyder, at vi har lovet dig, at en ordre bestilt en onsdag er hos dig senest den følgende onsdag. Såfremt du ikke har pakken den efterfølgende mandag, udløser det et gavekort.

 


 

Det med småt

Hvornår har jeg ikke ret til et gavekort?

Når vi ikke kan skaffe din ordre
Det sker, at produkter som vi tror, vi kan skaffe, viser sig at være udsolgt eller mangler fra vores leverandører. Hvis vi ikke kan skaffe et givent produkt, fjerner vi det fra din ordre. Det gør vi, for at kunne sende resten af din ordre. Du vil i så fald få besked om dette på e-mail og vi vil ikke afsende resten af ordren før det bliver accepteret af dig.
Hvis det er tilfældet, og vi i øvrigt sender resten af ordren til tiden, kompenserer vi ikke med et gavekort.  

Når du har tastet din adresse forkert
Det sker at vores kunder taster deres adresse forkert, så ordren ikke når frem. Hvis dette er tilfældet, kompenserer vi ikke med et gavekort.

Udland
Hvis du har valgt en leveringsadresse uden for Danmark (Eksklusiv Grønland og Færøerne), kan vi ikke kompensere med et gavekort.

Andet
Leveringstid må ikke være ukendt ved bestilling og skal være angivet med et fast antal hverdage.


 

Hvordan får jeg gavekortet?

Gavekortet vil blive sendt til dig på e-mail. Du skal dog selv henvende dig. Når vi tjekker om ordren er blevet forsinket, regner vi med at udbringning i Danmark foregår fra dag til dag. Gavekortene sendes på e-mail, når vi endeligt ved hvilke ordrer, der er blevet forsinket.


Hvad kan jeg bruge gavekortet til?

Gavekortet kan bruges til at købe varer på NV-Holders Danmark.
Gavekortet kan ikke bruges til at betale for den ordre som er blevet forsinket.

DKK