NV-Holders Skandinavien lukker desværre. Hvis du har lyst til at overtage butikken så send os en mail på info@nv-holders.dk

Om os

Vi kender det alle. Du er til julefrokost, firmafest eller har bare taget en fed skjorte på. Men uanset hvor stramt du sætter skjorten i bukserne, så bliver den ved med at krybe op. Det samme problem havde de 2 nuværende ejere af NV-Holders Danmark, som er dansk franchise tager af det populære mærke NV-Holders.

En skjorteholder løser netop dette irriterende problem ved at holde din skjorte fast og udstrukket ved brug af elastikker, som sidder fast på låret, og holder skjorten perfekt i bukserne, uden du behøver at tænke på at rette den 100 gange i løbet af dagen. På den måde ser du skarp ud fra du ankommer på arbejde eller til festen, og du ser ligeså skarp ud når du er på vej hjem igen. Dvs. du vil ligne en kniv skarp gentleman fra morgen til aften. NV-Holders Danmark sælger den originale skjorteholder, som er kendt verden over, er det produkt med den mest optimale løsning til problemet. 

 

I sommeren 2016 opdagede de en kickstarter kampagne på et produkt, som netop løste problemet, nemlig produktet NV T-holder. Ejerne tog hurtigt kontakt til Nik Vene, som er opfinderen af skjorteholderen, rejste ned til hans hovedkvarter og fik en eksklusiv aftale på det fantastiske produkt. Skjorteholderen blev solgt på vores søster hjemmeside: Watchbandsdanmark.dk med stor succes! 

Siden da har NV Holders lanceret et nyt produkt kaldet S-holder, som er en forbedret udgave af T-holderen ved at elastikkerne, som sættes på skjorten kan justeres i længden, og på den måde passe folk i alle størrelser og højder. Denne hjemmeside specialiserer sig udelukkende i at sælge skjorteholdere til stilrene mænd, som virkelig har behov for produktet, og er lanceret i samarbejde med at S-holderen er kommet på markedet.

DKK