NV-Holders Skandinavien lukker desværre. Hvis du har lyst til at overtage butikken så send os en mail på info@nv-holders.dk

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik - GDPR

Sådan behandler vi dine persondata
- oplysningspligt til privatkunder, erhvervskunder og enkeltmands-virksomheder ved EU's nye Persondataforordning af 25. maj 2018.

Den 25. maj 2018 træder EU's persondataforordning i kraft og i den forbindelse er NV-Holders / Growthor Media IVS forpligtiget til at oplyse hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores kunder og hvad vi bruger dem til.
Som udgangspunkt gemmer NV-Holders / Growthor Media IVS kun almindelige persondata som vi har brug for i forhold til at oprette dig som kunde og administrere kundeforholdet. Når du bliver oprettet som kunde hos os, behandler NV-Holders / Growthor Media IVS, som dataansvarlig, dine oplysninger iht. EU's persondataforordning

Data der indsamles for privatkunder for at kunne behandle din bestilling:
- Navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse

Data der indsamles for erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder for at kunne behandle jeres bestilling:
- Firmanavn, Adresse, Telefonnr., e-mailadresse
- Navn på kontaktperson
- P-nummer
- CVR-nummer

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part, men kan dog også tilgås af vores nødvendige samarbejdspartnere som f.eks fragtleverandører og økonomisystem. Data vil ikke blive brugt til markedsføring, men anvendes udelukkende for at du som kunde har adgang til vores varer og vi kan yde den bedst mulige service over for dig som person eller virksomhed.

Personlige oplysninger indsamles i samarbejde med:

 • Quickpay (Håndtering af betalingskort)
 • Pakkelabels (Håndtering af forsendelse og fragt)
 • Post Nord & DAO (Håndtering af forsendelse og fragt)
 • Dinero (Bogføring af bilag og regnskab)
 • Google (Analytics, Adwords, Webmastertools)
 • Facebook (Annoncering)
 • Mailchimp (Udsendelse af nyhedsbrev)

Alle ovenstående 3. parts data behandlere lever op til EU's krav om behandling af personlige oplysninger.

Vi deler kun dine personlige oplysninger i tilfælde hvor du har givet os lov til det.

 

Du har ret til at "blive glemt"

 • På facebook skal du blot trykke på krydset på annoncen. Og vælge at du ikke ønsker at se denne annonce igen. Så ser du aldrig mere annoncer fra os igen på Facebook.
 • Du kan også fjerne dit ”Synes godt om” fra vores facebookside, så får du heller ikke vores nyheder og tilbud i dit Nyhedsfeed.
 • På vores nyhedsbrev skal du blot trykke afmeld så slettes du fra vores nyhedsbrevsliste.
 • Ønsker du ikke at anmelde din købsoplevelse skal du blot afmelde dig dette.

Indsigtsret
Som kunde har du ret til indsigt i hvilke data Growthor Media IVS gemmer om dig og hvad vi bruger dem til. Henvendelse om indsigt skal ske til: info@nv-holders.dk hvor du skriver følgende:
Emnefelt: GPDR
Tekst: Navn og telefonnummer

Sletning af data
Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet efter 5 år fra udgangen af det år, hvor kundeforholdet ophører jf. bogføringslovens kapitel 5 §10 stk. 1:
” § 10. 1) Den bogføringspligtige skal opbevare regnskabsmaterialet på betryggende vis i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. Opbevaringen skal ske på en måde, som i hele opbevaringsperioden muliggør en selvstændig og entydig frem-finding af det pågældende regnskabsmateriale.”

Godkendelse af håndtering af data
Ved fortsat at være kunde eller oprette sig som kunde hos NV-Holders / Growthor Media IVS, godkender du/I vilkårene for håndtering af data.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk.


NV-Holders / Growthor Media IVS

DKK