NV-Holders Skandinavien lukker desværre. Hvis du har lyst til at overtage butikken så send os en mail på info@nv-holders.dk

Returpolitik

OPSUMMERING AF RETURPOLITIK TIL DANMARK, NORGE & SVERIGE

 

Returinstrukser: Send venligst en e-mail til: info@nv-holders.dk før returnering af dit produkt(er)

Angiv dit navn, ordrenummer, og årsagen til returnering i tekstfeltet af din e-mail

Når vi har bekræftet din henvendelse, vil du blive forsynet med en leveringsadresse til returnering samt yderligere instruktioner.

NV-Holders Danmark dækker ikke returforsendelse. Du kan som kunde selv vælge forsendelsesmetoden.

 

Returnering: Du kan returnere din ordre indenfor 31 dage. Du betaler som kunde for omkostninger til returnering af varerne til os. Du kan få købsbeløbet retur, men ikke fragtomkostninger. Efter informering og returnering har du 14 dage til at sende din vare retur. Se info omkring varens stand herunder.

 

Varens stand: Du kan prøve varen, på samme måde som du ville gøre i en fysisk butik. Du hæfter for en eventuel forringelse af varen. For at modtage varens fulde værdi retur, skal varen være i original stand og indpakning. Er varen ikke i original stand, kan du kun få en procentdel af varens værdi retur ud fra den handelsmæssige værdi. 

 

FORTRYDELSESRET OG REFUNDERING AF DINE PENGE


Du har 31 dages fortrydelsesret på dit køb, som regnes fra den dato hvor du modtager varerne. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen sendes tilbage i ubeskadiget stand og i originalemballagen. I forbindelse med en eventuel returnering dækker du udgiften til returporto. Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen af varerne.

Ved køb af tilbuds- eller lagervarer, er der ingen fortrydelsesret eller mulighed for at bytte til en anden vare.

REKLAMATION


Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, hvilket vil sige, inden to måneder efter du har konstateret manglen. Ved berettiget reklamation betaler vi omkostningerne og bytter produktet.

DKK